Ξενοδοχείο Filia στη Σταλίδα της Κρήτης

banner espa

Το ξενοδοχείο Filia σας καλωσορίζει στη Σταλίδα της Κρήτης!

Το ξενοδοχείο Filia στη Σταλίδα της Κρήτης προσφέρει όμορφα, καλά διατηρημένα στούντιο και διαμερίσματα σε λογικές τιμές.

Τα τρία αδέρφια ο Μιχάλης, ο Γιώργος και ο Βασίλης έχουν μετατρέψει το ξενοδοχείο σε αγαπημένο στέκι της Σταλίδας με πολύ ευχάριστη, χαλαρή ατμόσφαιρα. Το ξενοδοχείο Filia αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές και απολαμβάνει μεγάλο αριθμό επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

Το Filia διαθέτει 52 στούντιο και διαμερίσματα (σε 4 κτίρια και 2 ορόφους).
Δύο μπαράκια, δυο πισίνες και μια παιδική πισίνα είναι μερικές από τις γοητείες στο χώρο του ξενοδοχείου Filia για στιγμές χαλάρωσης.

Η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου Filia στην Κρήτη σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε εύκολα πολλούς ενδιαφέροντες τόπους της Κρήτης.

 

Σημείωση

"Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Filia, όπου μπορείτε να περάσετε χαλαρές διακοπές, να απολαύσετε τον ήλιο του Μεσογείου, τον πολιτισμό της Κρήτης και την τοπική μας κουζίνα. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, να σας δώσουμε πληροφορίες για τη Σταλίδα και τα πολλά αξιοθέατα στην περιοχή μας. Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!"

Μιχάλης, Γιώργος και Βασίλης

 
map
wifi